Jabra-headset: stimuleert productiviteit

Een Jabra-headset zorgt voor een hogere productiviteit in lawaaiige werkomgevingen. De Jabra wireless headset biedt namelijk een uitstekende geluidskwaliteit en de noise cancelling reduceert achtergrondgeluid. Het Deense technologiemerk scoort hoog op gebruiksgemak en maakt bellen in een drukke belomgeving comfortabeler en makkelijker. Kortom: beter verstaanbaar, minder misverstanden en meer multitasken. Jabra maakt van elk gesprek een geweldige ervaring.

 

Succes door een duidelijk gesprek

Een goed gesprek is toonaangevend voor een bedrijf. Wanneer een klant belt om advies en het contactmoment is goed, dan draagt dit bij aan het succes van uw bedrijf. Het succes van ieder gesprek hangt grotendeels af van de verstaanbaarheid en de tone of voice van uw werknemers. En daar kan een Jabra-headset aan bijdragen. Of het nu gaat om receptionisten, telefonisten, callcenters of een andere plek waar telefoongesprekken belangrijk zijn: een goede Jabra-headset is onmisbaar.

 

Jabra-headsets van hoge kwaliteit

SynFore biedt Jabra-headsets omdat ze staan voor de beste kwaliteit. De professionele headset van Jabra is efficiënt, effectief en door zijn design ook ergonomisch. De prijs van een Jabra-headset is een investering. In deze branche geldt de regel: goedkoop is duurkoop. U heeft headsets nodig die duizenden telefoongesprekken en ontelbare gebruiksuren doorstaan. De headsets van Jabra doorstaan tests waarbij ze onder andere tienduizend keer worden gebogen.

 

Awardwinnende headsetfabrikant

Jabra-headsets zijn bekend over de hele wereld. De headsetfabrikant maakt probleemloos communiceren mogelijk voor mobiele gebruikers, kantoormedewerkers en contactcenterwerknemers. Het Deense bedrijf weet keer op keer product- en designprijzen in de wacht te slepen en staat bekend om zijn innovatie en design. Een Jabra wireless headset is zo comfortabel dat u hem zonder enig ongemak de hele dag kunt dragen.

 

Optimaal functioneel: Jabra wireless headset

De Jabra-bluetoothheadset biedt een varia aan functionaliteiten. De belangrijkste specificaties zijn:

  • Noise cancellation: oorkussen dat zich aanpast aan de gebruiker en omgevingsgeluid uitsluit.
  • Indicator die de beschikbaarheid van de gebruiker toont.
  • Voor stem en muziek: hoogwaardige audiokwaliteit voor professionele communicatie.
  • Ontworpen op mobiliteit: draadloos te gebruiken en plug-and-play opties voor pc’s of mobiele apparaten.

 

Extra controle compatibiliteit

Bent u geïnteresseerd in een Jabra-draadgebonden, Jabra-draadloze of Jabra-bluetoothheadset? Controleer voor u bestelt met welke Jabra-headset uw apparaat werkt. In de Jabra-compatibiliteitsgids en in de productomschrijving van iedere Jabra wireless headset staat voor welke apparaten het product geschikt is. Heeft u hulp nodig om een keuze te maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Bestel kwaliteit bij SynFore

Als leverancier van draadloze headsets voor op de werkvloer verkopen wij uitsluitend producten van de beste kwaliteit. Naast Jabra-headsets verkopen wij ook headsets van Sennheiser. Deze wireless koptelefoons kunnen in de nek of op het hoofd worden gedragen. Bovendien kunt u snel schakelen tussen openstaande communicatieplatformen. Sennheiser biedt flexibele, comfortabele en draadloze oplossingen voor professionals.

 

Snelle levering na uw order

Bij SynFore kunt u kiezen uit ruim 50 Jabra-headsets, zoals een Jabra-draadgebonden, een Jabra-draadloze of een Jabra-bluetoothheadset. We hebben ook Jabra-accessoires en spare artikelen. Heeft u verdere vragen over de Jabra-headsets? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de voor u juiste Jabra-headset. Alle producten, dus ook de Jabra-headset, worden uit voorraad geleverd. Zo wordt uw order binnen drie werkdagen geleverd.

 

Koop Jabra-headset online

Bent u er al uit welk product van Jabra u wilt bestellen? Plaats dan direct uw order op synfore-headsets.nl. In onze webshop kunt u eenvoudig zoeken naar uw favoriete Jabra wireless headset, Jabra Solemate, Jabra speakerphone of Jabra-bluetoothheadset. U kunt bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, PayPal of bankoverschrijving. Na het afronden van uw order ontvangt u een bevestiging per e-mail.

 

SynFore: expertise door ervaring

SynFore is het bedrijf van Annette en Co die, voor zij in 2011 SynFore begonnen, jarenlang werkten met en voor grote klanten in de telecombranche. SynFore is gebouwd op kennis en ervaring met de markt én de producten. Wij zijn enthousiast u te adviseren en bedienen iedere klant op maat. Ook voor uw bedrijf vinden wij de beste oplossing.

Uitgelichte producten

Jabra BIZ 2400 II Mono UNC (2406-720-209) - SynFore-headsets.nl
€ 189,67 incl. BTW
Jabra Evolve 30 II MS Stereo (5399-823-309) - SynFore-headsets.nl
€ 70,79 incl. BTW
Jabra MOTION Office (6670-904-101) - SynFore-headsets.nl
€ 317,61 incl. BTW

Contact met een expert