Waarom Plantronics ...

Omdat ze Simply Smarter Communications leveren Plantronics begon met een sprong in de verbeelding die resulteerde in 's werelds eerste lichtgewicht communicatieheadset. Vijftig jaar later blijven ze pionieren met nieuwe trends in audiotechnologie en creëren ze innovatieve audio-apparaten waarmee mensen op natuurlijke wijze kunnen communiceren, alsof ze face-to-face zijn. Natuurlijk communiceren met hun audioapparatuur betekent helder, natuurlijk geluid ondersteund door intuïtieve technologie die u verbindt, elke keer, zonder te mislukken. Van hun internationaal befaamd ontwerpteam tot de bekroonde technische ondersteuning, ze zijn toegewijd aan onze visie van een wereld waarin uw persoonlijke communicatieapparaten u naadloos verbonden houden. De audioapparaten zijn oorspronkelijk ontworpen voor piloten en astronauten en worden nu gebruikt door elk Fortune 100-bedrijf, evenals door callcenters over de hele wereld. Ze maken een Plantronics-product voor iedereen, van gamers en mobiele professionals tot thuiswerkers en ouders die onderweg zijn. De ingenieurs voeren uitgebreide tests uit in het on-site laboratoria en geluidskamers. Door materialen van de hoogste kwaliteit te combineren met de nieuwste innovaties in ontwerp, maken ze audioapparaten die klein en slank zijn met kristalheldere audio aan beide kanten van het gesprek. Bovendien waren hun audioapparaten de eerste in de branche die de TCO '07-certificering toepasten - de hoogste prestatie- en milieunorm ter wereld.   Ze zijn trots op onze reputatie voor buitengewone service en ondersteunen onze klanten over de hele wereld tijdens de gehele levenscyclus van hun product. Voor Plantronics is service een kans om duurzame relaties op te bouwen.   Als milieubewust bedrijf streven ze er voortdurend naar een voetafdruk op aarde te verkleinen. Zij waren een van de eerste bedrijven die zich hielden aan de richtlijn van de Europese Unie om gevaarlijke materialen in de elektronica te verminderen. De wereldwijde faciliteiten zijn ISO-gecertificeerd voor het minimaliseren van bewerkingen die een negatieve invloed hebben op het milieu en de producten worden op de meest energie-efficiënte manieren vervaardigd.   Bij Plantronics is elk audioapparaat dat ze maken ontworpen om de rijkdom, nuance en persoonlijkheid van de menselijke stem over te brengen, zodat je eenvoudig kunt communiceren. Dat is de basis voor alles wat ze doen.Plantronics-headset: professionele zakelijke headsets

Een Plantronics-headset zorgt voor een hogere productiviteit in diverse werkomgevingen........

 

Bestel kwaliteit bij SynFore

Als leverancier van draadloze headsets voor op de werkvloer verkopen wij uitsluitend producten van de beste kwaliteit. Naast Plantronics-headsets verkopen wij ook headsets van Jabra en Sennheiser. Deze wireless koptelefoons kunnen in de nek op het oor of op het hoofd worden gedragen. Bovendien kunt u snel schakelen tussen openstaande communicatieplatformen. 

 

Snelle levering na uw order

Bij SynFore kunt u kiezen uit ruim 50 Plantronics-headsets, zoals een Plantronics-draadgebonden, een Plantronics-draadloze of een Plantronics-bluetoothheadset. We hebben ook Plantronics-accessoires en spare artikelen. Heeft u verdere vragen over de Plantronics-headsets? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de voor u juiste Plantronics-headset. Alle producten, dus ook de Plantronics-headset, worden uit voorraad geleverd. Zo wordt uw order binnen drie werkdagen geleverd.

 

Koop Plantronics-headset online

Bent u er al uit welk product van Plantronics u wilt bestellen? Plaats dan direct uw order op synfore-headsets.nl. In onze webshop kunt u eenvoudig zoeken naar uw favoriete Plantronics wireless headset, Plantronics speakerphone of Plantronics-bluetoothheadset. U kunt bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, PayPal of bankoverschrijving. Na het afronden van uw order ontvangt u een bevestiging per e-mail.

 

SynFore: expertise door ervaring

SynFore is het bedrijf van Annette en Co die, voor zij in 2011 SynFore begonnen, jarenlang werkten met en voor grote klanten in de telecombranche. SynFore is gebouwd op kennis en ervaring met de markt én de producten. Wij zijn enthousiast u te adviseren en bedienen iedere klant op maat. Ook voor uw bedrijf vinden wij de beste oplossing.

Uitgelichte producten

Contact met een expert