Sennheiser-headset

Een Sennheiser-headset is heel veelzijdig in gebruik. Zo kunt u een Sennheiser-headset aansluiten op telefoons, laptops en pc’s. Hierdoor kunt u handsfree telefoongesprekken voeren en direct notities maken. Een Sennheiser-koptelefoon is eigenlijk onmisbaar voor bedrijven. Bij SynFore vindt u de headsets die bij uw bedrijf passen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

 

Sennheiser-koptelefoon voor bedrijven

Als werkgever wilt u natuurlijk graag dat uw werknemers efficiënt kunnen werken. Een ontspannen belhouding draagt hieraan bij. Met Sennheiser-bluetoothheadsets kan er handsfree gebeld worden, terwijl uw medewerkers een ontspannen zithouding aannemen of zelfs kunnen rondlopen. Hierdoor zit niemand meer de hele dag in dezelfde houding.

 

Comfortabele Sennheiser-headset

Een Sennheiser-koptelefoon is heel comfortabel. Zo hebben de hoofdbanden een zachte padding aan de binnenkant en ook de over-eardoppen hebben een zacht kussentje. Hierdoor sluiten ze goed aan op het hoofd en de oren en ontstaat er geen irritatie. In ons assortiment vindt u Sennheiser-headsets die werken met bluetooth, maar ook draadloze Dect Sennheiser-koptelefoons en headsets met een kabel.

 

Sennheiser-headset voor kantoor en in callcenters

Een Sennheiser-headset is perfect te gebruiken in kantoren, callcenters en door receptionisten en telefonisten. Door de noise cancellation wordt omgevingsgeluid gefilterd. Hierdoor heeft de telefonist geen last van pratende collega’s of andere geluiden, zoals muziek. Met een Sennheiser-koptelefoon kan uw medewerker zich helemaal op het telefoongesprek concentreren. Dit zorgt voor een betere en snelle afhandeling van het gesprek.

 

Muziek luisteren met Sennheiser-koptelefoon

Het is heel prettig om geconcentreerd te kunnen werken. Soms is dat bijna onmogelijk op een druk kantoor. Door muziek te luisteren via de headset, kunt u zich beter concentreren en dus beter werken. De headsets zijn aan te sluiten op laptops, computers en telefoons. Als er een telefoongesprek binnenkomt, dan wordt de muziek op de Sennheiser-koptelefoon automatisch gedempt.

 

Verhoogde productiviteit met Sennheiser-headset

Een Sennheiser Momentum-headset draagt bij aan de productiviteit van uw medewerkers. Doordat ze kunnen rondlopen en de handen vrij hebben, wordt multitasking heel normaal. Ook is het prettig om even weg te kunnen van de werkplek. De draadloze verbinding geeft een helder signaal door en klinkt niet anders dan wanneer de hoorn tegen het oor wordt gehouden. Sterker nog: door het uitsluiten van het omgevingsgeluid kunnen beide bellers elkaar zelfs beter verstaan.

 

Niet alleen voor op kantoor

Sennheiser wireless headsets worden gebruikt door professionals, maar niet alleen op kantoor. Ook deurwaarders, makelaars en verkopers maken graag gebruik van comfortabele headsets waarmee gesproken en getelefoneerd kan worden. Dat kan zowel vanuit kantoor, thuis, de auto of gewoon buiten. Zelfs tijdens het sporten kan een Sennheiser-koptelefoon worden gebruikt.

 

Sennheiser-headset online kopen

Een Sennheiser-headset koopt u eenvoudig online bij synfore-headsets.nl. Weet u al welke Sennheiser-koptelefoon u wilt aanschaffen? Bestel hem dan direct via onze webwinkel. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de Sennheiser-headset die het beste bij uw bedrijf past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

Accessoires voor Sennheiser-headset

Ook voor de benodigde accessoires voor bij uw Sennheiser-headset koopt u natuurlijk online bij ons. Wij hebben onder andere aansluitkabels, nieuwe oorkussentjes, hygiënische covers, paddings, opbergzakjes, hoornlifters en adapterkabels. Alles wat u nodig heeft om uw Sennheiser-koptelefoon goed te laten werken, vindt u in onze webwinkel. Zo kunnen al uw medewerkers genieten van het comfort en gemak van een Sennheiser-headset.

 

Sennheiser-headset kopen bij SynFore

Synfore-headsets.nl heeft ruim twintig jaar ervaring met de telecombranche. Wij weten daarom precies wat geschikt is voor professionele belomgevingen. Onze klantenservice helpt u graag met het uitzoeken van de juiste Sennheiser-headset voor uw bedrijf. Samen kunnen we beslissen welke Sennheiser-koptelefoon het meest geschikt is voor uw bedrijf.

Uitgelichte producten

Sennheiser Bluetooth headset MB Pro 2 (506044) - SynFore-headsets.nl
€ 173,27 incl. BTW

Contact met een expert